TÜRKŞEKER Yetkilileri Odamızı Ziyaret ettiler.

Türkiye Şeker Fabrikaları genel müdür yardımcısı Mesut Sönmezler,Daire Başkanı Erkan İçöz, Ilgın Şeker Fabrikası müdürü Onur Turhan, Ereğli Şeker Fabrikası müdürü Mevlüt Dülger, Ereğli Şeker Ziraat Şefi Abdullah Yurddaşer,Ilgın Şeker Ziraat Şefi Mahir Filiz, Odamızı ve Karapınar Nakliyeciler kooperatifini ziyarette bulundular.Yönetim kurulu başkanımız Durmuş Üner'in ev sahipliğinde gerçekleşen Ziyarette Şeker pancarı ve nakliye konusunda yaşanan sorunların çözümü konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.Türkiye Şeker Fabrikaları Genel müdür yardımcısı Mesut Sönmezler'in önümüzdeki ay emekliye ayrılacak olması nedeniyle sayın Genel Müdür yardımcımıza bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz,bundan sonraki hayatında sağlıklı huzurlu bir yaşam diler, Misafirlerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.