Nemli mısır Tünel paketleme ve silaj Paketleme makinaları çiftçimizin hizmetine sunulmuştur.

Karapınar Ziraat Odası Başkanlığı ve karapınar İlçe  Tarım ve Orman  Müdürlüğü ile birlikte ortaklaşa hazırlananarak KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığına “KOP Tarımsal Eğitim ve Yayım Projesi 2018 Yılı Mali Destek Programı kapsamında ”Tünel Paketleme İle Kaliteli Yem” adlı proje  Hayvansal üretimde verimliliğin ve kalitenin arttırılmasına yönelik eğitim ve yayım faaliyetleri ,Bakım, besleme ve barınaklar konusu altında başarılı bulunarak kabul edilmiştir.Bu proje ile Büyükbaş Hayvancılık yetiştiriciliği yapan üreticilerimizin Yem maliyetlerini azaltmak için 1 adet Silaj paketleme makinası ve 1 adet Nemli Mısır Paketleme Makinası alınarak Üreticilerimizin hizmetine sunulmuştur.