YAZ SERASI BAŞVURU DUYURUSU

Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan “KOP Tarımsal Eğitim ve Yayım Projesi 2019 Yılı yatırım programında yer alan KOP Tarımsal Eğitim ve Yayım Projesi kapsamında kabul gören “KOP Destekliyor Karapınar Yaz Seracılığına Başlıyor Projesi” kabul edilmiştir. İlçe Tarım Müdürlüğüne başvuru yapan ve değerlendirme sonucu almaya hak kazanan üreticilere %70 hibeli 525 metrekare büyüklüğünde yaz serası dağıtımı yapılacaktır. Başvuru yapmak isteyen çiftçilerimizin gerekli evraklar ile birlikte başvuru formunu doldurarak 20.01.2020-27.01.2020 tarihleri arasında İlçe Tarım Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.
NOT:Başvuru Dilekçesini Odamızdan temin edebilirsiniz.
Dilekçe ekleri:EK:
1- Nüfus cüzdanı örneği
2- ÇKS Belgesi (Güncel)
3- Vergi Mükellefi olmadığına dair belge
4- Başvuru tarihi itibariyle ücretli çalışmadığına dair belge (SSK hizmet dökümü)
5- Diploma sureti (Öğrenim Durumu Belgesi)
6- Birinci derece Şehit /Gazi Yakını olanların ilgili belgeyi eklemeleri gerekmektedir.