Saadet Partisi Konya Milletvekili Sayın Abdülkadir Karaduman odamızı ziyaret ettiler.

Saadet Partisi Konya Milletvekili Sayın Abdülkadir Karaduman,Saadet partisi Konya İl teşkilatı ve Karapınar İlçe başkanlıgı mensupları Odamıza ziyarette bulundular.Yönetim kurulu başkanımız Durmuş Üner'in ev sahipliginde gerçekleştirilen ziyarette, Yönetim kurulu üyelerimiz Şamil Yazgan,Hayrani Danışık,Meclis başkan vekilimiz Ali Boduroğlu ,Meclis üyelerimiz B.Ali Ünver ve Veysel Akkaya'da hazır bulundular.Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman,Oda başkanımız Durmuş Üner'den tarım ve hayvancılık konularında bilgi aldı.