KOP idaresi ve Danışman Hocalarımız Yaz serası ve selektör tesisimizi ziyaret ettiler.

KOP İdaresi Başkanı Halil İbrahim Tongur, Selçuk üniversitesi Öğretim Üyesi Prof Dr.Süleyman Soylu,KOP İdaresi Danışmanı Doç.Dr.Mehmet Şahin ,Kop İdaresi finansal destegi ile Karapınar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Odamızın ortak projesi olarak kurulan Yaz Serası Sebze üretim tesisimizi ve Tarımsal makina ekipman ve selektör tesisimizi ziyaret ederek Ziraat Odası Başkanı Durmuş Üner den bilgi aldılar.Nazik ziyaretlerinden ve ilgilerinden dolayı misafirlerimize teşekkür ederiz.