KONYA DÜNYA GÖZ HASTANESİ

İNDİRİM ANLAŞMASI SAĞLANDI

Karapınar Ziraat Odası üyeleri adına sağlık hizmetine bir yenisini daha ekledi.Üye Çiftçilerimizin sağlık hizmetlerini yoğunlukla Konya ilindeki hastanelerden alması ve bu durumun yüklü maliyet getirmesi nedeni ile Kalitesi ile kendini ispatlamış Konya Dünya Göz Hastanesi ile Karapınar Ziraat Odası indirimli protokol antlaşması imzaladı. Protokol gereği Odamız Üye Çiftçilerimiz çiftçilik belgesi ibraz etmek şartıyla indirimli sağık hizmetlerinden yararlanabilecektir.

EK 1:

(SGK VE ÜCRETLİ HASTALAR VE 1. DERECE YAKINLARI İÇİN)

MUAYENE                :% 25

TETKİK                      :% 20

LAZER AMELİYAT  :% 20

GENEL AMELİYAT   :% 20

ÖZELLİKLİ AMELİYAT :% 10

Özel Şartlar;

• İndirimler hastanın ödeyeceği rakam üzerinden yapılacaktır.
  • Özel sağlık sigortalı kişilerde sigortanın kapsam dışı bıraktığı işlemlerde uygulanır.
  • ’İş bu indirimin uygulanması durumunda diğer indirim ve kampanyalar uygulanmaz. İlan edilen şartlar dahilinde Müşteri dilediğini seçme hakkı vardır.
  • Tüm İşlemler için kredi kartlarına bankalar ile yapılan anlaşmalar oranında vade farksız taksitli ödeme imkânı bulunmaktadır.
  • Dünyagöz grup hizmet fiyatlarını ve indirim yüzde oranlarını sözleşme süresince değiştirme, kaldırma hakkını saklı tutar.
  • Yapılan indirim oranları tüm şubelerimizde geçerli olacaktır.
  • Hastanın başka protokol nedeniyle gördüğü tedavi bedelinden indirim hakkı bulunuyor ise; hasta ikisinden birini tercih ederek kullanır.