Karapınarlılar Dayanışma ve Kaynaşma etkinliklerine

Tüm Üyelerimiz Davetlidir.

Karapınarlılar Dayanışma ve Kaynaşma etkinlikleri ramazan bayramının 2.günü 16.06.2018 Cumartesi günü Karapınar 100.yıl Atatürk parkında saat 10.00 da başlayacaktır.Program Karapınar Kaymakamlığı, Karapınar Belediyesi ve ilçemiz Sivil Toplum Örgütleri ve Birlikler tarafından ortaklaşa düzenlenecektir.
Etkinliklere katılan misafirlerimize Karapınar Ziraat Odası ve Karapınar Ticaret Borsası tarafından ekmek arası kavurma ikramı yapılacaktır.Yine aynı iki odamız tarafından Kuzu güzellik yarışması düzenlenecektir.Yarışmada dereceye giren yarışmacılar Karapınar Çiftçi Malları koruma başkanlıgı ve Konya DKKYB tarafından ödüllendirilecektir.programda Ticaret ve Sanayi Odası ve Esnaf Sanatkarlar Odası tarafından da katılan misafirlerimize saç böreği ve bazlama ikramında bulunulacaktır. Program diger STK larımızın ikramı ve Karapınar Belediyesi tarafından organize edilen TRTsanatçısı Bahadır Özüşen'in vereceği Türk halk müziği konseri ile devam edecektir.Programa tüm hemşehrilerimizin katılımını bekler saygılar sunarız.