KARAPINARDAN ANKARA ÇIKARTMASI

Karapınar İlçe Kaymakamımız Mustafa Karaca, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Ziraat odası Başkanı Durmuş Üner, Sanayi Ticaret Odası Başkanı M. Kemal Sözen, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Abdullah Şenyurt, Esnaflar Odası Başkanı Mustafa Zengin, Ticaret Odası Başkanı Ahmet Ulusoy, Karapınar Muhtarlar Derneği Başkanı Fahri Sağlık ve Çok sayıda Mahalle Muhtarlarımız, Ankara’da görev yapan bürokratlarımız Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Gümrükler Kontrol Daire Başkanı Ceyhan Yalçın, Ekonomi Bakanlığı Özel Kalem Müdürü İbrahim Zahit Ceyhan, TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitü müdürü Doç.Dr. Lokman Kuzu, Basın mensuplarımız, Konya Karapınarlılar derneği Başkanı Fikret Danış ‘da olduğu heyet Karapınarlı Hemşerimiz Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat KURUM’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, Karapınar İlçemizin sorunları hakkında geniş bilgi verildi.
Çevre ve Şehircilik Bakanı hemşehrimiz Kurum;
Karapınar ilçemizin sorunlarını çözmek için elinden geleni yapacağını ve bu sıkıntıların çözüme ulaşması içinde takipçisi olacağını belirtti.