Dolu zararı hakkında bilgilendirme

TARSIM Tarim Sigortasi kapsaminda olan ve Siddetli Dolu,sel,heyalan vb. nedenlerle urunu zarar goren ciftcilerimiz Hasar Ihbarinda bulunmasi gerekmektedir.Sigortali ureticiler, hasar ihbarinda bulunmak icin; 0850 399 89 50 numarali telefonu arayarak, police numarasini,T.C. kimlik numarasi ya da vergi numarasini, hasar tarihini ve hasar nedenini tuslayip,hasar ihbar kaydini olusturabilir. Ureticilerimiz, bu uygulamanin yani sira, TARSIM Mobil Uygulama, tarsim.gov.tr uzerinde yer alan Police sorgulama/hasar ihbari ekranindan ve acenteler araciligiyla da hasar ihbarinda bulunabilir. 02.06.2020 Tarihinde (dun) Ilcemizin bazi bolgelerinde gorulen siddetli Dolu yagisi nedeniyle tarim arazileri zarar goren ureticilerimize gecmis olsun dileklerimi iletiyorum.2020 CKS sine gore urunlerini TARSIM sigortasi yaptiran ve Dolu zarari goren ureticilerimizin Sigorta Sirketlerinden Sigorta Ekspertizi talep etmeleri,TARSIM Sigortasi yaptirmamis olan ve Dolu zararindan etkilenen ciftcilerimizin dolu zarari gormus arazilerinin ADA, PARSEL numarasi ile Ilce Tar.ve Orman Md.lugune basvuru yapmasi gerekmektedir.Dolu Zararindan etkilenen ciftcilerimize onemle duyrulur. DURMUS UNER K.Pinar Zir.Ods.Bsk.