ÇİZGİLİ YAPRAK KURDU ZARARLISI İLE MÜCADELE KONULU PANEL DÜZENLENDİ.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının desteklediği proje kapsamında Selçuk Üniversitesi Karapınar Aydoğanlar MYO ve Karapınar Ziraat Odasının birlikte organize ettiği, Son yıllarda MISIR VE ŞEKER PANCARI ÜRETİM ALANLARINDA GÖRÜLEN ÇİZGİLİ YAPRAK KURDU ZARARLISI İLE MÜCADELE konulu panel Ziraat Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.Panele Karapınar Kaymakamı Onur Kürkçü, Belediye Başkanı Mehmet Yaka,Karapınar MYO Müdürü Naim Çağlar Diri, Konya İl Tarım Müdür Yardımcısı Fevzi TOSUN,Ereğli İlçe Tarım Müdürü Orhan SOYLU,Karapınar Sivil Toplum Kuruluş başkanları ve çok sayıda çiftçimizin geniş katılımı ile gerçekleştirildi.Panelist olarak Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri bölümü Ögretim Üyesi Prof.Dr.Süleyman  SOYLU ve Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Ögretim Üyesi Prof.Dr.Levent ÜNLÜ hocalarımız Son yıllarda Üretim alanlarında  problem olmaya başlayan Çizgili Yaprak kurdu zararlısı hakkında bilgi ve nasıl mücadele edilcegi konusunda bilgilendirme yapmışlardır.