ÇİFTÇİLERİMİZ İLE AKÇAYAZI MAHALLESİNDE BULUŞTUK.

Oda başkanımız Durmuş Üner, Başkan vekilli Mustafa Aydınbelge,Meclis Başkanımız Mehmet Kurum,Oda teknik danışmanımız Prof.Dr.Süleyman Soylu ve Oda teknik personellerimiz ile birlikte belli bölgelerde arazi kontrolleri yapılmıştır.Yapılan İncelemelerde hububat arazilerinde ki bazı çeşitler hızlı gelişim gösterdiği için soğuklardan etkilendiği görülmüştür.Arazi incelemelerinden sonra çiftçilerimiz ile buluşmak amacı ile çiftfçi buluşmaları olarak düzenlediğimiz programa Meclis Başkanımız Mehmet Kurum Ev sahipliğinde Akçayazı mahallesi Yeniyayla Muhtarlık binasında akşam toplantısı düzenlenmiştir.Teknik danışmanımız Prof.Dr.Süleyman Soylu hocamızın Hububat ve Baharlık ürünlerin yetiştiriciliği konusunda dikkat edilmesi gereken püf noktalar hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra, TARSİM Konya Bölge Müdürü M.Halis Kaymak ise Tarla ve Hayvancılık sigortaları hakkında bilgiler verdikten sonra toplantımız son bulunmuştur.Katılım gayet güzel olduğu toplantıya katılan bütün çiftçilerimize çok teşekkür ederiz.