Çiftçi Buluşmalarına Yeşilyurt Mahallesinde devam edildi.

Çiftçi buluşması kapsamında Tarımsal Egitim seminerlerimize tüm hızıyla devam ediyoruz.Bugünkü çiftçi buluşmamızı Yeşilyurt mahallesinde gerçekleştirdik.Yeşilyurt mahallesi çiftçilerimizin yogun ve sıcak ilgi gösterdigi ve Yeşilyurt mahallesi delegemiz ve oda yönetim kurulu üyemiz Mehmet Güvenç'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantımıza Teknik danışmanımız Prof.Dr.Süleyman Soylu,Tarsim bölge müdürlüğünden uzman Yusuf Üstün,Oda Genel Sekreteri Nadi Özdil ,oda personellerimiz ,TRT muhabiri Mithat Korkusuz ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. Oda Teknik Danışmanımız Prof.Dr.Süleyman Soylu tarımsal konularda teknik bilgiler verdi.Bölgede yaşanan özelikle Yaban Domuzu zararlısına yönelik yapılabilecekler konusunda çiftçilerimize TARSİM Konya bölge müdürlüğünden Uzman Yusuf Üstün tarafından bilgilendirme yapıldı.Çiftçi buluşması toplantımızda bizlere ev sahipliği yapan delegemiz sayın mehmet güvenç'e,bizleri yalnız bırakmayarak toplantımıza teşrif eden çiftçilerimize ve bizleri kahvehanesinde agırlayan Bayram Aykaç'a ve tüm mahalle sakinlerine teşekkür ederiz.