Araç Satış İhalesi

KANGO
19.801,99
%1

1.Karapınar Ziraat Odası Başkanlığı adına kayıtlı olup, Odamız hizmetlerinde kullanılan ve aşağıda bilgileri verilen araçlar, 6964 Sayılı Kanun hükümlerince, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Alım Satım Yönetmeliği uyarınca kapalı zarf teklif usulü, (teklifler alınarak ve devamında açık arttırma yoluyla yeni teklif almak ve açık artırma suretiyle pazarlık yapılarak) ile ihale edilerek satılacaktır.

2.İhale Karapınar Ziraat Odası Başkanlığında, 22.11.2017 tarihine rastlayan Çarşamba günü saat 10.00’ da Hankapı Mahallesi, Okullar Caddesi, Yeni Belediye İşhanı Kat:3 Dış Kapı no:4,iç kapı No:303 Karapınar/KONYA adresinde bulunan Karapınar Ziraat Odası Başkanlığı Meclis Toplantı salonunda yapılacaktır. İstekliler 21.11.2017 tarihine rastlayan salı günü saat 17:00 ye kadar Karapınar Ziraat Odası Başkanlığına şartnameye uygun olarak hazırlanan teklif mektubunu elden veya iadeli taahhütlü posta ile ulaştırmak zorundadır. Belirtilen gün ve saatten sonra verilen teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

3.Teklif Dosyasını Ziraat Odası Başkanlığı Genel Sekreterliğinden ve Odamız Web sayfası (www.karapinarziraatodasi.org.tr) adresinden temin edilebilecektir.

4.Odamız; 2886 ve 4734 sayılı yasalara tabi olmadığı gibi, ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

DUYURULUR.